MASA International vastaanottaa palkinnon OPP Awardseissa kategoriassa Paras Kiinteistöyhtiönä Euroopassa

MASA International on erittäin iloisia ilmoittaa, että olemme voittaneet palkinnon, Best Real Estate Agency (Paras kiinteistö yhtiö palkinto) Euroopassa kategoriassa 2014 OPP (Overseas Property Professional).

Olla pelkästään ehdolla tällaisessa palkinto jakelussa kuin Best Real Estate Agency on kunnia, mutta vastaanottaa palkinnon vahvimmista luokista on jotain todella erityistä. Vaikuttava palkintojenjakotilaisuuteen pidettiin Novotel London Westissa, Lontoossa, torstaina

27 marraskuuta 2014. OPP Ryhmän toimitus johtaja John Howell, sanoo, "OPP Awards for Excellence on yhtä juhla kaikkille, paras kehittäjille, kiinteistönvälittäjät ja osakkuusyhtiöt joka työskentelevät globaalissa asuinkiinteistöjen teollisuudessa ja arvioidaan riippumattomien teollisuuksien johtajia ympäri maailmaa."

MASA johtaja Rafael Llorens, sanoo "Olemme luonnollisesti erittäin ylpeitä siitä, että olemme sitoutuneet tarjoamaan turvallinen ja nautintolinen ostokokemuksen jokaiselle asiakkaalle, on tunnustettu ja jatkamme innovoida teollisuuden johtajia, samalla kuin laitamme asiakaskokemuksen kesken kaiken mitä me teemme."