Myy meidän kanssamme

Jos olet aikeissa mida asuntosi, me autamme sinua mielellämme tässä prosessissa

Jos olet aikeissa mida asuntosi, me autamme sinua mielellämme tässä prosessissa.

Miksi juuri MASA International on ideaali kumppani sinulle asuntosi myyntiin

  • Masa International on yksi pitkäaikaisimmista kiinteistönvälitysfirmoista Costa Blancalla; vuodesta 1981 olemme auttaneet yli 36.000 perhettä löytämään uuden kodin
  • Meillä on edustus yli 16 maassa ja pystymme näin tarjoamaan mahdollisimman kattavan näkyvyyden asunnollesi
  • Asuntosi tulee näkymään Euroopan suurimmissa asuntoportaaleissa, sähköisessä markkinoinnissa tavoitamme 60 000 uutiskirjeen tilaajaa, asuntosi näkyy myös kaikilla suurimmilla asuntomessuilla sekä meidän nettisivullamme, jolla on vierailuja 150 000 joka kuukausi
  • MASA on yksi harvoista kiinteistönvälittäjistä Costa Blancalla jotka ovat saavuttaneet ja pitäneet ISO9001 laatu todistuksen, ja
  • Olemme valmiita esittelemään asuntoasi 7 päivänä viikosta
  • Oman turvallisuutesi ja mielenrauhasi takaamiseksi, emme jaa avaimia emmekä mitään luottamuksellista tietoa muille paikallisille kiinteistönvälittäjille.

Sitoutumisemme sinuun

Tavoitteemme on myydä asuntosi mahdollisimman lyhyessä ajassa. Takaamme että annamme tarkan arvioinnin asuntosi hinnasta ja selitämme myyntiprosessin askel askeleelta sinulle.

Kun olemme saaneet asiakirjat koskien asuntoasi, käy lakiosastomme kaiken läpi ennen markkinointia ja myyntiä. Tämä lähestymistapa takaa kitkattoman myynnin kun olemme löytäneet asunnollesi ostajan.

Me otamme asunnostasi valokuvat ja kirjoitamme esittelytekstit tehden asunnostasi mahdollisimman houkuutelevan kaikille potentiaalisile ostajille ympäri Eurooppaa.

Kun asuntosi markkinointi alkaa, hyödyt lyömättömästä markkinointipaketistamme johon sisältyy:

  • Hyvä näkyvyys Euroopan laajuisessa nettiporttaalissamme, käännettynä kaikille maidemme kielille; ja
  • Näkyvyyden meidän sähköisissä markkinointikampanjoissamme ja uutiskirjeissämme, jotka lähetetään potentiaalisille ostajille sekä asuntomessuilla ympäri Eurooppaa.

Kun saamme tarjouksen asunnostanne, olemme teihin heti yhteydessä ja annamme teille aikaa punnita tarjousta, harkita sitä ja päätöstä hyväksyttekö vai ette.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen asunnostasi MASA hoitaa kaiken tarvittavan yhteydenpidon ja lailliset asiat ostajan ja lakimiesten kanssa ( kauppakirjat, asunnon rekisteröinti notarilla, vesi ja lähkösopimusten siirto jne.) ennen kaupan lukkoon lyömistä. Tämä prosessi kestää yleensä noin 6-8 viikkoa.