Aguilas


Alguilas on kaupunki Rooman ajoista alkaen, ja on nyt suosittu lomakohde ihmisille eri puolilta Espanjaa ja tietysti muualta Euroopasta. Se on kaunis kaupunki, joka on erinomaisella paikalla, vuoret taustalla, kaunisia lahtia ja mielletön rannikoa. Siellä on kaikki mukavuudet ja palvelut – matkailukeskus on onnistunut säilyttämään sen ainutlaatuisen Espanjan luonetta. Voit kiivetä ja vaeltaa vuorilla tai uida ja sukeltaa välimeressä, täällä on paljon nähtävää ja koettavaa.

Voit matkustaa historialliseen Lorcaan, ja nähdä kuuluisan terassin San Antionio, tai vaikka Veralle kattomaan niiden härkätaistelunareena, Cartagenalle on myös suosittu mennä Rooman amfiteatterille.

Tämän historia on jo ovella, ja 30 kmnen rantaviivaa .. Ei ole ihme että useampia valitsevat jäädä tänne.

Alguilaksella on neljä kauniista Blue Flag-lipun rantoja, Levante, Las Delicias, La Colonia ja Calabardina. Club Nautico de Aguilas satamasta löydät erilaisia kouluja, purjehdus ja sukellus kursseja ja pääsy myös moniin muihin vesiurheilu kursiin.

Kaikki nämä rannat ovat erinomaiset tilat liikuntarajoitetuille, mikä ikinä sinun pätevyys onkaan, voit silta nauttia rannalla ja meressä.

Rannikolla löydät myös yli 30 kaunisia lahtia joka kannattaa ehdottomasti käydä kattoo, kuten esim. Mar Menor, Euroopan suurin suolaveden laguuni, jossa voit nähdä vaalenpunaisia flamingoja. Vesi- ja mutalaguuni on tarkoitus olla auttava ja hyödyllinen niille jotka kärsivät niveltulehdusta ja reumatismista.