Alfaz del Pi


Rauhallinen L'Alfas del Pi ja niiden ranta, Albir, sijaitsee etelään Altealta, ulottuville vilkas Benidormia. Sinne on helppo päästä, vain lyhyen 45 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä.

Se on tyypillinen espanjalainen kaupunki, vuoristo-ja rannikkoalueiden maisemia, tuhannsia mäntyjä, jotka tarjoavat paljon kaivattua varjoa kesällä.

L'Alfas del Pi´llä on rikas kulttuurielämä, johon kuuluu tavallisia juhlia mutta myös musiikin festivaaleja, konsertteja ja näyttelyitä Casa de la Cultura. Siellä on myös erittäin suosittu espanjalainen kansainvälinen elokuvafestivaali joka heinäkuu.

On paljon paikkoja vierailla täällä, kuten Altea, Calpe ja Benidorm, ja jos joku päivä ei ole energiaa pyöriä keskustassa, voit aina mennä lenkille polkujien pitkin, Sierra Helada, ja nauttia henkeäsalpaavasta näkymästä.

Blue Flag-lippun kiviranta, Albir, kulkee niin pitkälle kuin Altea. Sen suojainen sijainti tekee siitä erinomaisen kaikille vesiurheiluun. Voit vuokrata purjelautailua laitteita ja katamaraani charter purjehduskoulu löytyy myös täältä.

On paljon kauniita näkymiä rannikkoa pitkin ja loistavia ravintoloita, hienoja paikkoja missä voi istua ja rentouttua, katsella auringonlaskua.

Voisit mennä ajelulle rannikkoa pitkin pohjoiseen, Altea, Blue Flag-lipun rannoille, tai sitten etelään Benidormiin missä elämä on vähän vilkasemmin.