Benissa


Ihana pieni kaupunki Benissa sijaitsee sisämaassa, Tauladasta etelään. Se on tunnelmallinen historiallinen keskusta, mielenkiintoinen museo ja hyvin säilynyt 15-luvun kauppahalli. Voit itse kävellä ympäri kaupunkia, mutta on myös mahdollista saada opas mukaan, joka matkailutoimisto järjestää useampi arkipäivinä.

Benissa on hyvä paikka ostoksille, siellä löytyy myös kotitekoisia makkaroita, jotka ovat suosittuja Costa Blancalla. Miksi ei pysäytyä lounaalle vanhassa kaupungissa ja kokeilla - sopiiko makkarat hyvin kylmän oluen kanssa tai kuivaa valkoviiniä.

Kun olet valmis mennä rannalle, joka on lyhyt matka rannikkoon.Kun lähestyt - näköala vie sinut sanattomaksi.

Benissassa on noin 4 kilometrinen rantaviiva, kristallinkirkas vesi ja suuri mahdollisuus vesiurheiluun.

Vilkkain ranta on Fustera, joka on ansaittu Blue Flag – lippu. Siellä on erinomaiset tilat lapsille ja erilaisia vesiurheilumahdollisuuksiam kuten purjelautailua ja purjehdusta. Venesatamalla on purjehduskoulu ja sukelluskeskus. Fustera rannalla on myös pyörätuoli ystävällinen, koulutut vapaaehtoiset hoittaa että jokainen, riippumatta heidän liikkuvuuden taso, voivat nauttia meressä.

Kaunis Baladrar Cove on vierailun arvoinen. Mutta jos etsit täydellistä rauhaa ja hiljaisuutta, suosittellaan sen yksityisyyttä.