Cartagena


Cartagena houkuttelee ihmisiä koko Euroopasta, se on historiallinen paikka, jossa on hyvä ilmapiiri ja upea rannikoa. Kaupungissa on runsaasti antiikisia rakennuksia, kuten Castilla de la Concepcion, kuuluiset panoraama näkymä ja 13-vuosisadan katedraali.

Vanhaa kohtaa uutta

Cartagenan vanhin aukio, Plaza Trinidad, suuri elokuvateatteri näyttö on asetettu siihen että jalkopallo huligaanit voivat seurata matsit sieltä baarin tai ravintoloiden kautta. Cartagena sijaitsee lähellä San Javeierin lentokenttä, vilkas resort La Manga ja tyynet vedet Mar Menorilla.

Kaupungissa on neljä upeat rantaa jotka ovat saaneet Blue Flag- lipun. Mar del Cristal ja Levante Cabo de Palos on kaksi niistä. Useimmat näistä on rannoista on hyvät urheilumahdollisuudet, esim. lentopalloa ja purjelautailua. Niillä on myös alueita jotka ovat tarkoitettu liikuntarajoitteisille, joten jokainen voi nauttia rannalla. Lähellä suolaisen laguuni, Mar Menor, on todellinen nähtävyys jos rakastat rantaelämään. Mineraalipitoinen meri – täällä otat ihanan uinnin tai kelluat stressin pois.

Mar Menor

Mar Menor, joka tarkoittaa pieni meri, on Euroopan suurin ja näyttävin suolaisen laguuni. Muuttolintujen koti. Rooman ajan jälkeen – täällä on aina ollut vaalenpunasia flamingoja. Ihmisiä on tullut tänne jo vuosia kelluamaan lämpimässä laguunissa ja hyödynnä terapeuttiset ominaisuudet jotka Mar Menos voi tarjota. Kuten esim. sen muta – tehokas niveltulehdus ja reuman paranttaja. Jos ei ole ongelmia niveleissa tai jos ei ole reumaa niin saat ainakin fantastinen iho.