Cuevas del Almanzora


Cuevas del Almanzora on Almerian vanhin kaupunki joilla on rikas historia, ihana ilmasto, lupaavia 300 aurinkoista päivää vuodessa ja lähellä on paljon rantoja.

Cuevas del Almanzoran nimi tulee kukkulaisen luolasta, jossa kaivostyöläiset asui ennen vanhaa. Jotkut näistä luolista on säilynyt hyvin ja ovat tutustumisen arvoisia.
Hopean löytäminen on tuonut vaurautta ja voit nähdä todisteita taloista ja kaduilta ympäri kaupunkia, ja myös kirkoissa.

Täällä on kaikki mitä tarvitset, kauppoja, kouluja, baareja, ravintoloita, pankki ja supermartketteja. Joka tiistai ja torstai ihmiset tulee ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia ja lihaa edulliseen hintaan. Plaza Mayor on perustanut tämän katukauppan.

Tärkein ranta kaupungissa on Villaricos jossa on koskematon kultainen hiekka, se on suosittu paikallisten keskuudessa mutta ei liikaa tungosta.

Puhdas ja turvallinen ranta on Vera, arvostettu Blue Flag-lippuinen ranta joilla on oma kävelykatu ja erinomaisia tiloja. Se on myös täysin muokattu liikuntarajoituille.

Rannikon, Puerto del Regun, rannalla on erinomaisia mahdollisuuksia kaikille. Se on kiireinen kesällä ja hyvä lapsille joka takuuvarmasti saa uusia ystäviä siellä.

Nudisti ranta löytyy myös, Playazo de Vera. Tämä on vanhin ja pisin nudisti ranta Espanjassa joka on myös hyvä vesiurheiluun ja liikuntarajoitteisille.

Meri on melko rauhallinen aamusin mutta iltapäivällä aallot voivat olla vahvempia, mikä on hyvä uuttinen niille joille vesiurheilua kiinostaa.