Elche


Elche on tullut tunnetuksi Euroopassa Palm Groveksi. Elche ympäröi yli 300 000 taatelipalmut. Se on nyt luokiteltu World Heritage Centeriksi. Palmut ovat ympäri Elchea ja näät niitä parhaiten Huerta del Curan puistossa, siellä voi nähdä palmun joka muodistuu seisemän jalkainen kynttelikkö.

Se on helppo tunne historiaa Elchessä, siellä on vanhoja rakennuksia kaikkialla. Vanhassa kaupungissa näet Altamira Palace, Santa Maria, maurien linnoitus ja maurien kylpyammeet.

On niin paljon katsottavaa Elchessä että on melkein pakko saada matkailutoimistosta kartan jossa on merkittyjä reittejä.

Elchessä on noin 9 km rantaviiva ja noin 15 min keskustasta. El Altet ja La Marina rannat ovat puhtaita, hieno hiekka, kirkas vesi ja erinomaiset tilat. Molemmat rannat ovat hyvin hiekotettu joten lentopallo ja muita ”hiekka urheilua” on mahdollista. Purjelautailua ja purjehdus on myös mahdollista, ja molemmat rannat sopii liikuntarajoitettuille.

Les Pesqueres-El Rebollo omistaa myös Blue Flag- lipun ja on tutustumisen arvoinen, jos haluat hiljaisempi ja rauhallisempi ranta.

Etelässä on neljä hiemen eksoottisempaa rantoja, hiekkadyynit, jossa on kaksi sukelluskeskuksia. Ne järjestää jännittäviä sukellusretkejä Elchessä ja Isla de Tabarcassa.

Erinomaiset välimeren ilmasto tarkoittaa että voit ottaa aurinkoa ja uida Elchessa ympäri vuoden. Myös talvikuukausina, jolloin lämpötilat ovat edelleen melko lämpisiä.