Finestrat


Finestrat voi lumota teitä, valkoiset talot vanhassa kaupungissa, Puig Campana, turkoosta vettä ja hienoa hiekkaa. Herääminen tuoksun, rehevän oranssi lehdot, kaikki mitä sinun pitäisi huolehtia on menetkö kävelylle, rannalle, oppia uutta taidetta, pelaa lentopalloa tai vain täydentää rusketusta.

LISÄÄ SYITÄ FINESTRATIIN PITÄMISEKSI

Syy yksi: Rauhallinen vanha kaupunki mutta vilkas rantalomakohde, voit siis löytää ”chilli”- tai ”villi”meno – riipuen mitä haluat tehdä.

Syy kaksi: Voit nauttia rannasta keskitalvella, nauttia meri-ilmasta ja auringonpaisteesta. Rannat ovat tehty kaikkille, pikkulapsille ja liikuntarajoituksille.

Syy kolme: Se on erinomaisella paikalla, lähellä uskomattomia maisemia, vilkas Benidorm ja kaksi suuria teemapuistoja, joten ei ole aikaa olla tylsistynyt.

Syy neljä: La Marina, aivan loistava ostoskeskus. Jos haluat käydä markkinoilla voit vierailla yksi joka päivä rannikkoa pitkin.

Syy viisi: Jos haluat ostaa kiinteistön täältä, MASA takaa halvimmat hinnat ja voidaan auttaa sinut löytää just sitä mitä etit.

Finestrat on etelään Benidormista. Se on hyvä kohde niille joka haluaa rentouttua mutta jos on tarvetta- on myös mahdollista saada loman eloon. Iltapäivisin on hyvä aika suunnata ulos katsomaan nähtävyyksiä, hengailla rannalla tai istua kahvilassa. Jos on lapsia mukana, sinun on pakko viedä niitä Terra Naturaan ja Terra Miticaan, kaksi suuria teemapuistoja Costa Blancalla.

Voit pysyä ja nauttia kaupungista, tai mennä kaupungin rannalle, Cala Finestrat, siellä löytää erilaisia työpajoja, mahdollisuuksia vesiurheiluun tai vain ottaa aurinkoa ja uida.

Blue Flag-ranta, La Cala Beach, on matalassa vedessä, sopii siis lapsille.

Rannat järjestää myös päivittäin erilaisia työpajoja, kuten aqua aerobic, lentopallo ja käsitöitä. Jos olet aktiivinen urheilija voit juosta rannikkoa pitkin, Poniente beach, siellä on myös erilaisia vesiurheilulajeja, rannalla on myös joka kesä lentopallo turnaus.