Fortuna


Pari askeleet taaksepäin rannikolta.

Anna Fortunan kuumia lähteitä rauhoittaa sielusi ja tervetuloa Espanjaan elämäntapaan. Fortuna tarjoaa vähäsen taivaalta, historiaa ja nautintoa. Perinteinen kaupunki vuoristossa Murciassa, kaukana turistien hälinästä rannoikkoilla. Sen kadut ja aukiot ovat tunnelmallisa, voit vietä päivän pois kahvin ja kirjan ääressä.

Kaupungissa on joukko tarkeitä ja kiehtovia arkeologisia kohteita. Jotkut juontavat juurensa pronssikaudelta. Lyhyen matkan päästä kotoolta, voit tutkia pyhiä luolia ja tarkkailla antiikki-Rooman merikinnät – mikä ulkomuseo!

Niille jotka haluvat venyttää jalkansa, kaksi isoa puistoo tarjoavat luonto, kävely ja vaellus kauniissa ympäristössä. Sierra de la Pila Regional Parkilla on 50km vaellusreitti. Sen kun aloitat!

Asuminen Fortunassa antaa sinulle todellinen näky Espanjaan maaseutuun, olet silti vain tunnin ajomatkan päästä rannikolta ja meillä on sellainen tunne – jos olet Fortunan tyypi, kompanssi osoittaa länteen viikonloppusin, Jumillan ja Yeclan viinit ovat parhaita lähistöllä!

LISÄÄ SYITÄ FORTUNAN PITÄMISEKSI

Syy yksi: Kuumat lähteet ovat houkutellut ihmisiä jo ennen roomalaiset. Kylpylä on hyvä paikka rentoutua, uida ja tulla hemmoteltu.

Syy kaksi: Lähellä on kolme luonto parkkeja. Sirra de la Pila Regional Park on yksi paikka paikka missä on paljon lintuja ja muita eläimiä, kuten myös villikissat.

Syy kolme: Murciassa, alueen pääkaupunki, on upeita kauppoja ja kiehtova historiallinen keskusta.

Syy neljä: Sää on lämpimämpää kuin rannikkolla. Joten se on suosittu paikka talvella.

Syy viisi: MASA lupaa alhaisimmat hinnat jos ostat omaisuuttasi meiltä.