Guardamar


Guardamar on kuuluisa valtavasta hiekkadyynistä ja metsästä. Mänty metsät on istutettu ettei hiekka valtaa kaupungin.

Se pidetään kaunien kaupunkina koko Valenciasta ja se on vieläkin vilkas ja moderna.

Guardamar tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä ja kokeilla uusia asioita. Voit pelata golfia, tennistä ja voit liittyä erilaisiin klubeja.

Jos haluat oppia purjehtimaan, moderini Marina de las Dunas on oikea paikka. Koko kesän voit ottaa kursseja; purjehdus, purjelautailu, vesihiihtoa, laitesukellusta ja melontaa. Kaupungissa on myös täydellisiä luontopolkuja, vesiputoksia, Sofia Parkin järvi, Las Salinaksen suolajärvi jossa asuu tuhansia flamingoja.

Jos etsit vilkaista yöelämää, Guardamar itsessään on useita vilkkaita baareja ja erinomaisia ravintoloita. Mutta Benidorm ja Alicante on myös hyviä paikkoja lähtee.

On tärkeää varataa aikaa rentoutumiseen Guardamarin rannoille, 12km hienoa hunajaa värillistä hiekkaa ja kirkkaan sininen vesi.

La Roquera ja Playa Centro rannat ovat saanut Blue Flag-lipun puhdasta vedestä ja hiekasta. Ne tarjoavat turvallisen, ylellinen uiminen kaikille.

Pyörähdä pitkin merenrantaa toiselle rannalle, Playa de la Babilonia, se on tunnettu sen mökkejän näköalalta rannalle.

Yksinäisyydestä ja hiljaisuudesta, metsän tuoksu ja kahinaa tekevät Moncayo ja Les Toscales rannat täydelliseen rentouttuva uinti.