Mojacar


Monien ihmisien kautta on laadittua aikaa tämän kauniiseen kaduille, Majacar Pueblo, ja tuntea hienoa hiekkaa Mojacarin Playa- rantaan. Saat todellinen historia Pueblon selvitysmenettely sokkeloinen mukulakivikatujasta ja sokeripala talojasta joka heijastaa maurien ajoista.

Täällä löydät avoin, lämmin ja kutsuva tunne joka paikalta. Tabernas, joka on villi huvipuisto on Cabo de Gatan päässä Almeriassa, on jotain mitä kaikki perheessä tulee pitämään.

LISÄÄ SYITÄ MOJACARIN PITÄMISEKSI

Syy yksi: Ilmakehä Pueblossa on täynnä historiaa, kaduilta suihkulähdeen, jossa kerran suuri puhe esti ison taistelun.

Syy kaksi: Mojacarin rannat ovat loistavat. La Rumina on erinomainen turvalliseen uintiin ja Blue Flag-lippuinen ranta Cueva del Lobo on fanstastinen purjelautailuun ja purjehdukseen.

Syy kolme: Kaupunki on lähellä kiehtovia paikkoja; tutustu vanhaan härkätaisteluareenaan, Alhambran palatsi Grenada, tai Mini Hollywoodin elokuvan settiä.

Syy neljä: Sää täällä on lämmin ja kuiva, Cabo de Gata Natural Park on tarkoitus olla kuvin ja mahdollisesti kuumin paikka Euroopassa.

Syy viisi: Voit vältää omaisuuden karikot MASA:n kanssa, meillä on 25 vuoden kokemus ja voimme auttaa sinua valisemaan oikean kiinteistön oikeaan hintaan.

On helppoa nähdä miksi Mojacar kutsutaan Kulman Lumous kun vaeltaa läpi kaupungin mukulakivikatuja, sokeripalojen talojen näkymät välimereen.

Mojacarissa on rikas historia. Sen on yksi harvoista paikoista Etelä-Euroopassa missä maurit ja kristittyjät elivät rinnakkain ja voit vieläkin tuntea lämpimästi tervetulleeksi missä tahansa kaupungissa.

Kaupunki on säilyttänyt alkuperäinen luonne. Maurien linnoitus, El Torreon, jotta kaari Luciana ja sen purkaminen sokkelo siroilli katuja ja kauppoja.

Mojacarin sijainnin lähellä on monia kiehtovia nähtävyyksiä, kaupunkeja ja upeita rantoja. Vain 2km päästä on Mojacar Pueblon rantalomakohde, Mojacar Playa-ranta.

On 17km rantaviiva, joista kolme niistä on Blue Flag-lipun. Ranta alueet on luonnonsuojelualueiden ulkopuolella, joka on säilyttänyt koskematon kauneus.
Blue Flag-lipun ranta, La Rumina on yksi rantaa joka sopii lapsille. Tumma hiekka on suosittu hiekkalinnojen rakentamiseen ja meri on turvallinen melontaan ja uintiin.

Cueva del Lobo on myös Blue Flag-lipun ranta joka sopivat niille jotka nauttivat urheilulajesta, kuten vesihiihto, purjelautailua tai lentopalloa rannalla.

Cueva del Lobo, El Descargador ja El Cantalin rannat ovat erinomaisia liikuntarajoitteisille, liikkuvuus ei koskaan tarvitse estää sinua nauttimasta hiekasta ja uinnista.