Teulada


Teulada on tosi kaunis kylä, noin 6 km sisämaassa rannikoilta, jossa huomaat sitrushedelmien, oliivi- ja manteli tuoksujua. Tulet myös näkee arvokkaisia viinitarhoja jotka tarjoavat rypäleen paikallista tuotetta, palkittu Moscatel viiniä. Kokeile myös makea manteli jälkiruoka, tarjoillaan sitä missä tahansa ympäri kaupunkia mutta parashan se on kaupunkin oma Michelin tähti ravintolassa.

Teuladan rannat ovat lyhyen ajomatkan päästä rannikolta, Moraira on suosittu lomakohde, joka kehittyi kuin kyläläiset siirtyi alas rannikolle. Moraira on siis suosittu lomakohde ja siellä on kaikki mukavuudet, ja erityisesti hienot rannat. Siellä on iso venesatama, upeita kauppoja ja markkinat, aitoja kalaravintoloita ja baareja satamaan pitkin.

Ihmisiä eri puolilta Eurooppassa ja Espanjassa tuntevat vetoa tähän kauniiseen 8 km rantaviivaa, jossa on kolme hienoo hiekkarantaa, El Portet, L’Ampolla ja Plagetes.

Kaikki kolme rannat ovat erilaisia rantoja, vesiurheilu, hengenpelastajat ja WC-tilat on jotain yhteistä. On olemassa myös kallioisia lahtia jossa on kirkas sininen vesi, suuri sukelluskeskus ja mahdollisuuns myös snorklata. Tärkeimmät rannat sopii myös hyvin liikuntaesteisille, sammakkoeläin pyörätuoleja , rampit ja koulutetut vapaaehtoiset ojentaa auttanvan käden. Jos etsit jotain hiljaisempaa, joka on hyvää uimiseen ja urheiluun, L’Andrago rannalla kannataisi käydä