Vera


Härkätaistelu, flamenco ja elämäniloisia juhlia – täältä löydät kaikki kuuluisat perinteet ympäri kaupungia. Vera antaa valita vuoristoelämään, Blue Flag- lippuisia rantoja, upeat modernit mukavuudet matkailijoille, epätavallisia autiomaat ja on vain etelä Espanjan kiehtovimmista nähtävyydestä. Espanjalaiset puhuu usein Las Españasta, koska maa on niin monipuolinen ja tämä kaunis kaupunki on osoitus siihen.

LISÄÄ SYITÄ VERAN PITÄMISEKSI

Syy yksi: Vera itsestään koostuu vuoristokylää ja voi myös kutsua sitä rantalomakohdesta. Vera Playa on vain kivenhetion päästä joka on yhdestä maan suurin nudistiranta.

Syy kaksi: Etelä-Espanja on melkein osa Euroopasta Afrikkaan, joten kesä voi kestää jopa seitsemän kuukautta vuodesta ja kuiva ilmasto on hyvä niveltulehdukseen ja muuhun vaivoihin.

Syy kolme: On monia tapoja viettää päivänsä, roiskeilla merellä, hengailua Mini Hollywoodissa, tutkia luolia, vaellus tulivuorijen läpi tai vain kävellä kaupungissa.

Syy neljä: Alueella on lähes joka kuukausi isot juhlat, jotka eivät ole ihan normaalisia, ne ovat karnevaaleja joka tarkoittaa värikkäitä pukuja, ilotulituksia, juhlia ja perinteitä, jotka menevät satjoa vuosia takasin.

Syy viisi: Jos päättäät investoida ja ostaa MASAlta kiinteistön, lupaamme että voimme poimmia sinulle kymmeniä täydellisiä kiinteistöstä joka menee aika halpaan hintaan.

Aidattu kaupunki Vera on paras vaihtoehto jos haluat saada aitoa Espanjalaista kultuuria elämään. Valkoisia rakennuksien välissä aurinkopaistettua hiekkaa yhdellä puolella ja Välimerellä toisella. Perinteikäs, tämä on koti härkätaisteluun, flamencoon ja joitakin elämäniloisia juhlia jotka ovat yleisiä koko maassa.

Jos on kuuma päivä, käynti Vera Aqua Parkiin on suuri päivä koko perheelle. Muita käyntikohteita ovat Mini Hollywood, jossa jotakin suuria Spaghetti Western kuvattiin, syvä luola Sorbas ja villiä kauneutta Cabo de Gata Natural Parkissa.

Sinun ei tarvitse mennä kauas löytäkseen suuria rantoja, se on vain lyhyen 8km ajomatkan päästä rannikolta.

Veralla on 6,8km hienoa valkoisia hiekkarantoja, kaikki ovat hyvässä kunnossa ja puhtaita ja meri on kristallinkirkas.

Las Marinas rannalla omistaa Blue Flag-lipun sen puhdasta hiekasta ja merestä, sekä erinomaisia vesiurheilumahdollisuudet. Tämä ranta on tehty myös liikuntarajoitteisille, rampit pyörätuolille löytyy joten kaikki voivat nauttia rannalla ja uida meressä.

Puerto del Regu on kiireinen koko kesän aikana, se on hyvä paikka lapsille ja ne saa varmasti uusia ystäviä.

Veran täydellinen ilmasto, Playazo de Vero on vakiintunut pisin nudisti ranta Espanjassa. Paras aika uida täällä on aamusin – meri on silloin yleensä kauniisti rauhallista.