MASA International

Espanjan Kiinteistövälitysen Asiantuntijat Vuodesta 1981

MASA International perustettiin vuonna 1981, ja on kasvanut vaatimattomasta alusta pienenä kiinteistönvälittäjänä rannalla suureksi ja vakaaksi kansainväliseksi organisaatioksi, mikä meillä tänään on, menettämättä erityistä “meidän perhe”-tunnetta, jonka asiakkaamme kokevat luotettavan turvallisena.

Vuonna 2016 juhlimme 35-vuotista syntymäpäiväämme ja tähän mennessä olemme auttaneet yli 36.000 ihmistä toteuttamaan unelmansa uudesta ja paremmasta elämäntavasta Espanjan auringon alla.

Olemme oikeutetusti nyt ylpeitä maineestamme yhtenä Euroopan johtavista kiinteistöyhtiöistä. Pyrimme määrätietoisesti tarjoamaan parasta hinta-laatu-suhdetta, sekä erittäin monipuolista valikoimaa kiinteistömarkkinoilla.

Me tarjoamme sinulle parhaan valikoiman omistusasuntoja koko Espanjassa, sekä uusia, että jälleenmyyntiin tulleita koteja. Valikoimastamme löytyy myös paljon asuntoja, joihin voit muuttaa vaikka heti.

MASAlla on jokaiselle jotakin, tyylistä toiseen, halvasta kalliiseen, huoneistoista huvilaan, joten varmasti löydämme juuri sinun näköisesi kodin sinulle sopivaan hintaan.

Olemme yksi kourallisesta kiinteistöyhtiöitä, joka käyttää ISO9001:2015 (lue lisää tästä) joka tarkoittaa, että hyödyt sitoutumisestamme huippuosaamiseen.

Meidän yli 100 työntekijäämme varmistavat, että osaamme huolehtia paremmin yksilöllisistä tarpeistasi. Suurin osa meidän henkilökunnastamme on aloittanut meillä asiakkaana, joten heidän kokemuksensa ja tietotaitonsa on kullanarvoista myös sinulle.

Meillä on lyömätön “After sales”-huolto, joka tarkoittaa olemme mukana prosessissa kädestä pitäen kunnes olet tyytyväinen kaikkeen. Voimme myös seurata talosi edistymistä “Omistajan sivu”n avulla.

Emme vain auta sinua löytämään unelmesi kotia ulkomailla, teemme myös ostosprosessista mahdollisimman yksinkertaista - kustannukset, verot ja lakisäästeiset vaatimukset. Me teemme sinun unelmasi totta mahdollisimman huolettomasti.

Meillä on myös “alhaisimman hinnan-takuu” minkä ansiosta voit olla varma, että saat aina parhaan mahdollisen hinnan MASA Internationalin kautta.

Olemme innoisamme organisaatiomme tulevasta kasvusta uusien kohteiden myötä ja innolla odotamme seuraavaa 38 vuotta auttaen ihmisiä parantamaan elämänlaatuaan.