Esittelymatkat

Ei myyntipuheita, vain aikaa maistella uusia tuulia ja sulatella näkemääsi

Oravanpyörästä pois hyppääminen ja kodin hankkiminen auringosta saattaa olla elämänpituinen haave ja unelma. Mutta kuinka tehdä siitä todellisuutta?

Voit järjestää sen itse ja rohkeasti tarttua haastavaan ja monimutkaiseen prosessiin. Voit kokeilla kiinteistönvälittäjää, joka käyttää sinuun kaiken myyntitekniikkansa ja näyttää sinulle asuntoja, joihin sinun budjettisi ei riitä.

Kumpikaan vaihtoehto ei kuulostaa hauskalta, ja ne eivät ole helpoin tapa lähestyä haastetta.

Löytääksesi sen täydellisen paikan ja kodin itsellesi, täytyy sinun nähdä asuntoja, jotka ovat sinun hintahaarukassasi, haluamasi tyylisiä ja sinulle oikealla alueella. Sen jälkeen annat asian hautua, jotta mielikuvasi selkiytyvät.

MASAn esittelymatka sisältää juuri tuon. Kysymme sinulta mahdollisimman tarkasti toiveesi ja panemme asiantuntijamme etsimään sen sinulle.

Me emme koskaan painosta sinua tekemään ostopäätöstä, se ei ole meidän tapamme toimia.

1. Mitä se maksaa ja mitä siihen sisältyy?

Maksat pelkästään lentolipusta. Me tarjoamme 3-4 yötä MASA Hotellissa, päivän ateriat ja kaikki kuljetukset, oikeantyylisten asuntojen esittelykierroksen haluamallasi alueella, sinun määrittelemässäsi hintahaitarissa ja kuljetukset ympäri kaupunkia sekä lentokentältä ja lentokentälle. Lentolipun kustannukset saat takaisin, jos ostat meiltä kiinteistön (n. 300€ / lippu).

2. Mitä MASA saa siitä?

Meidän asiakkaamme tulevat kaikkialta Euroopasta, mutta meidän palvelumme sijaitsee Espanjassa. Ymmärsimme jo kauan sitten, että halutessamme ihmisten käyttävän palveluitamme, on meidän tuotava heidät tänne tapaamaan meitä.

Täytä lomake esitelymatkaa varten tai soita meille


Join our weekly newsletter and keep up to date with the latest property news, area features, exclusive discounts and offers. See our privacy policy; you can unsubscribe at any time.